Pakkasta oli noin puolet vähemmän kuin viime viikolla. Pakkanen tosin kiristyi iltaa kohden hieman. Matka oli jännittävä ja matkaseura erinomaista :)

Ensimmäinen agility meni aika mainiosti paitsi, että olisin tarvinnut hylkykohtaan toisen Oonan lisää. Jäin tekemään ratkaisuja, jotka olisi pitänyt päättää jo ennen radalle lähtöä!  Lisäksi pari rimaa, yksi rima ennen hylkyä, mutta olisihan se vitonen ollut parempi kuin hylky. Tältä radalta saatiin kuitenkin muuta riemuittavaa sillä Tiina ohjasi Woiton jälleen kerran nollille oikein tykittäen ja ykköspallille ja Woitosta tuli FIN AVA!!!!! LOISTAVAA!!  Woitosta tuli muuten LAU:n ensimmäinen maxi agilityvalio!

Toiselle radalle ei lähdetty juhlamielin. Pajarin Tuomo oli tehnyt mukavan agilityradan, missä oli kinkkisiä kohtiakin, mutta rata oli jouheva. Välistävedon kaltaiseen kohtaan menee Oonalta pari sekuntia, mutta aika jää -1,25 alle ihanneajan, eikä välistävetoon tule kieltoa! Tulokseksi puhdas rata! Sijoitus viides.  Yhden lähempänä jälleen SM-kisoja.

Hyppyrata tuotti pään vaivaa ja lähdin kolmantena radalle ja tulokseksi hylky.  Pakka hajosi hylyn jälkeen totaalisesti, mutta onneksi sain loppupuolen suoritettua sitten taasen sujuvasti. Illalla pohdittiinkin Santun kanssa rataa ihan kunnolla ja sain hyviä vinkkejä. Joskus on tosi hyvä, että joku sanoo ääneen sen, mitä itse ei vaan tajua ;)

Tämän vuoden kisat on mennyt tuloksellisesti vähän... no en kuitenkaan ole tyytyväinen. Mukavaa että nollia tulee, mutta HYL - 5,53 - HYL - 0 - HYL - 0 - HYL ei kuitenkaan näytä kovin hyvältä. Hylky radat eivät myöskään ole olleet pienestä kiinni, vaan aika kaaos ratoja jossain kohdin. Positiivista on myös se, että nämä tämän vuoden nollat ovat agilityradalta ;)

Harjoitteleminen on jäänyt vähemmälle. Harjoituspaikka on Wuoksen agilityurheilijoiden hallissa, Imatralla. Suuri kiitos heille, että olemme päässeet sinne.  Kerran viikossa on tavoite käydä esteillä ja tähän yhteen kertaan lasketaan myös kisat. Viime viikolla siis Varkaudessa, nyt Joensuussa, ensi viikolla oikeat harjoitukset Imatralla ( jos säät vain sallii) ja sitten harjoitellaan Kotkassa ja Lappeenrannassa. ;) Keväällä sitten ;)