Loman jälkeen on viikko töitä takana ja lisää edessä. Kuukauden päässä häämöttää Agin SM-kisat, tulevana viikonloppuna omat kisat hallilla. Tämä onkin sitten teettänyt töitä jonkin verran. Viikonloppu meni melkein hallilla, maalaten, kenttää tasoittaen ja sunnuntai lähes tulkoon siivoillen. Mutta onpa kiva laskea koira irti, kun romut on kerätty pois alueelta. Toivottavasti pysyy nyt siistimpänä, kun alkaa olla enemmän liikennettä ;)

Maanantaina käytiin juhlistamassa pulla-torttukahvilla kummipojan TK2 ja samalla sitten reenailtiin. Pepsin kanssa otettiin esteitä ja eteenlähetystä ja seuraamista yms. Paikallaolo myös piilossa - mami ei ollut paniikissa vaan puhelimessa... Harvinainen näky - eikä varmasti jää tavaksi ;-) Välkyn kanssa harjoiteltiin maahanmenoa ja vähän seuraamista ja leikittiin.

Alkuviikosta kokeiltiin myös jälkeä lenkillä edellisviikon jälkioppien mukaan. Oona ja Pepsi vetivät kuin höyryveturit, mutta Välkky näytti hiffanneen idean. Ke tein Pepsille uuden ja tämä sujui jo vähän paremmin. Pepsihän on aina ensimmäisellä jäljellä tauon jälkeen vähän liiankin vauhdikas, Oonan maastojuoksusta puhumattakaan.

Välkyn kanssa ollaan yritetty käydä tottiskurssilla, mutta viime keskiviikon treenit jäivät väliin kisajärjestelyjen vuoksi. Aamupäivällä ehdittiin käydä kuitenkin hallilla. Nyt on myös tutustuttu A-esteeseen, vaikka meinasin vähän vielä tutustumista viruuttaa, mutta Välkky sanoi, tunnen tuon kumpareen, kiipesi ylös, vilkaisi taakse ja meni alas odottamaan sitä namiaan. Katsotaan vieläkö ensi kerralla hyväksyy enää muita esteitä ;)

Oona oli mukana myös vähän aamu-unisena, tarjosi jopa säälittävästi ;) minipöydällä 2on2off:ia :D Kivasti irtosi putkiin ja tehtiin sellaista suoraviivaista palkalle.

Torstaina olikin epikset ja Santtu jäikin kotiin ja käytti sitten pojat lenkillä. Olikin ollut hauskaa, sillä siellä oli suunnistajat. Pikkasen oli pikku pojalle pörinän aihetta puskista ilmestyville juoksijoille. Kilpailjoiden mini&medeille olin tuomarinsihteerinä ja maxeissa Oona lähti tokavikana.

Rata ei ollut mitä parahimman tuntuinen, mutta koira kulki kuitenkin kohtuullisesti. Keinulla olisi voinut käyttää puoli sekunttia enempi, tuli nimittäin harvinainen lentokeinu. Ollaan ehkä sitten keinua reenattu itse asiassa aika vähän (niiku kaikkea muutakin paitsi puomia ja hyppyä. Hyppyjän kertyy yhdessä reenissä mahottomasti ;) Elinan radalta ei näköjään nollaa voi tehdä =o0

Perjantaina käytiin huhtarissa toko-tottistemassa.

Pepsi otti eteenmenoa alustalle, 2 namilla ja 1 ilman. Tehtiin myös ruutua pari kertaa. Liikkeestä istuminen on myös työn alla. Vähän seuraamista ja esineruutu vieraalla esineellä tasamaalla. Oli ihan intopiukeena kun Tiina vei hanskan ja seurasi kovana, mutta jäi silti jäljestämään jälkiä nurmialueen etuosaan. Haki sitten kun käytiin sitä kattomassa. .. ja kovaa menikin. Luovutus on vielä aikas huolimatonta; tos on nyt toi haluamas typerä hanska ;)

Välkky otti Arwon kanssa paikallaolon. Pysyy kyllä maassa, muttei paikallaan. Tai siis takapää... sitä tuntuu olevan paljon :D Se vähän kellahtelee. No sikäli ei haittaa, jos ei vaihtele sitä, kun esim Pepsi, tosin eihän sekään tee kuin kerran. Lisäksi otettin seuraamista sekä maahanmenoa ja ruutua.

Kuvia ei ole, sillä Välkky hajotti kameran.... Oli pöytiä tyhjentäessä saanut senkin. Vaikka oli pussissa, niin hampaat on ehtineet vauriota tehdä. No olihan se vähän vanhan aikainen kamera, hyvä syy ostaa uusi :D Niin, eli 9 kk ikäisestä Välkystä ei ole kuvia...