Ensimmäinen kesäloma viikko takana ja sunnuntaille oli varattu agility ja hyppyrata. Radalla oli pöytä. Jaksetaan sitä nyt ihmetellä ;) Tuomari Eija Berglundkin sanoi kuulleensa 50 kertaa "Siellä on pöytä", ei hän kuuro ole.

No radalta vitonen, vaikkei se pöydältä tullutkaan. Puomilta loikattiin nyt vähän sivuun ja liian aikaisin, ihan reilu virhe. Rata meni muuten mallikkaasti ja oli sujuvaa siltä osin kun rata antoi myöten. 4 kontaktia tekee vähän toppuuttelevan radasta. Kiva rata silti. -1,66 ja 48,34 meni aikaa siellä.

Hyppyrata vaikutti melko vängältä, tuomarina Risse Koponen. Aloitus kolmella hyppyllä jotka oli melko linjassa, kolmas takaa. 5 este oli kepit ja vieressä oli ansaesteenä hyppy  I--I    ...........  ei ihan samassa linjassa, mutta ei paljon puuttunut. Mahtui välistä hyvin juoksemaan kun siitä piti sitten myöhemmin mennä. Kaikki onnistui kuitenkin Oonan kanssa nappiin ja nollarata! Ihanneaika oli melko löysä, voittajalla -10 sekkaa, Oonalla - 4,89. Mutta kiva saada aliaikainenkin nolla välillä ;)

No kun katsoo vähän taaksepäin Haminan hyllyn jälkeen; jossa tehtiin kyllä puomin kontakti ja hylky sitten sen jälkeen, on ollut 7 rataa, joissa vitonen on tullut neljässä ja puomin alastulosta. 3 radoista on ollut hyppyratoja, joista kahdessa ekassa yliaikaa. Sanoisin kuitenkin, että erittäin hyvin!