Ensimmäisten viikkojen aikana ei olla juuri päästy treenailee ulos. Lenkitykset on pääasiallisesti saanut hoidettua normaalisti, koirille tulee tassuihin jääpaloja, mutta muutoin ovat kuin kesäkelissä. Pepsi varsinkin nauttii kerrankin sopivista olosuhteista, ei tule pienestä riehumisesta vielä kuuma ;)

Pakkasmittari on tosiaan pysytellyt - 20 tienoilla. Yhtensä aamuna oli - 4 ja sehän tuntui jo kesähelteeltä. Valitettavasti se oli vain yhden päivän oikku ja loppiaisena oli taas vajaa kaksikymmentä. Suunnitteilla oli lähteä Imatralle Välkyn kanssa kokeilemaan vähän vieraita agilityesteitä, mutta jäipi sitten se.

Sisällä ollaan tehty jotain perusjuttua tokoon liittyen, mutta pääasiallisestihan tuo aika on mennyt LAU:n koulutustoimikunnan asioissa ja eritoten treenien suunnittelussa. Torstaina käytiin sentään jäähallin parkkipaikalla vähän tokoilemassa porukalla, lunta oli reilu 5 cm, mut ei annettu sen haitata ;-) nii ja oli vähän kylmäkin. Kaikkeen tottuu ja oppii, eläähän ne pohjosessakin :D

Sen verran saatiin aikaan, että Välkyn nouto näyttää noudolta, eikä kapulan heitolta. Yhden kerran sain jalkapöydälle 650g kapulan. yyymmmm.. sattui ja mustelma tuli. Se muovinen ei koskenut niin paljoa :D

Oonan yksi hammas poistettiin jouluaaton aattona Kouvolassa. Tiistaina käytiin ensimmäiset treenit, kolmisen viikkoa taukoa. Pakkanen taas kiristyi iltaa kohti ja treenin aikaan olikin jo melkein - 15. Oona toimi kuitenkin erinomaisesti ja oli ihan ihqu! Yhden jaakotuksen luki liian tiukasti, mutta muutoin just niiku piti :D :D Helmikuussa olisi omat kisat, jonne nyt katseet suunnataan. Kotkassa käydään sitä ennen vielä vähän hankkimassa henkisen puolen taitotietoa lisää :)