Pepsi pääsi Stadi Gameseihin, missä en olekaan koskaan itse kisannut, enkä kisannut kyllä vieläkään.

Paikka oli ihan kiva, pöllyävä pehmeä kenttä, lämmintä noin 20 astetta ja lähtö 5.00 ( jota monikaan ei varmasti kadehdi) No tuloksissakaan ei ole kadehtimisista ;)

Hyppyradan pojat vetivät melko harmonisesti, 10 hypyn rima ( Santtu liian edessä) ja 12 hypyn kielto, harmonia vain jatkui ohjaajalla, mutta koiralla ei ;) Tulos siis kymppi, jolla oltiin 16. / n. 68. Ihanneaika kuitenkin kiellon kanssa minus kaksi sekkaa, eli rauhallisesti pojat pistivät menemään. Treeneissä olen tottunut paljon äänekkäämpään ohjaukseen, mutta nyt molemmat olivat melkein hiljaa...

Agilityrataa ei tarvinnut tunti tolkulla odotella, kisat käytiin kahdella radalla. Tässä lähdössä olikin innokkaampi ohjaaja sekä koira, kolmas este oli puomi ( rata lähti ihan suoraan hyppy-hyppy-puomi) ja loiks tuli puomilta ja sitten Pepsi päätti tulla morjestaa mammaa!! Ja tuli aidan lautojen raosta, vaikkei siinä nyt ihan maxi koiran mentävää reikää ollutkaan, mutta läpi se siitä tuli! Santtu toki olisi halunnut jatkaa rataa, mutta Pepsiä ei saanut takaisin kehään, eikä meinannut saada Santtukaan kehästä pois juuri siltä kohtaa. Apua - agilityradalle VOI siis jäädä jumiin.

Että tälläinen reissu.

Pepsin kisaturnee jatkuu ensi viikonloppuna Riihimäellä ja Ruokolahdella.  :)

Pepsin sisko Telkkä teki omistajansa iloiseksi, kaksi nolla epävirallisilta radoilta ( vuoden tulokas kisassa 2-3 lk koirakko voi osallistua kisaan, jos on ollut kuluvana vuonna ykkösissä) ja POKAALI KOTIIN! Pepsi kotijoukkoineen onnittelee lämpimästi siskoaan ja Saria!