2145793.jpg

Rauhallista ja maukasta Joulua blogissa vieraileville!

Täällä näin joulun alla on vain käyty lenkeillä ja tokoiltu sekä hassuteltu. Santtu on ollut melkein joka päivä tontilla aamusta iltaan. Ja siellä tullaan viettämään paljon aikaa joulujen välilläkin.

Välkyllä taitaa tuota luonnetta olla omaksi tarpeekseen kovastikin. Ulkona haukkuu vastaantulijoita, varmaan jotain epävarmuutta. Tokotreeneissä ei kuitenkaan ota häiriötä muista harjoittelijoista. Sen tilanteen se on oppinut. Älppärin tokotreenit jatkuu vasta tammikuussa, mutta eiköhän siellä sitten mennä harjoittelemaan yleisasioita :)

Tänään muistin käyttää Välkyn jopa vaa'assa, painoa on nyt 16,9 kg. Säkäkorkeus mitattiin torstaina oikealla säkämitalla, 46,5 cm säkä, 1,5 senttiä vähemmän kuin miun vapaakäsi pari viikkoa sitten ;) Ei kyllä ole enää kovin paljon pienempi kuin Oona. Sen kolmisen senttiä.

Keskiviikko iltana irtosi toinenkin kulmahammas ja tämän tipahti lattialle, kun jäysti kumiverkkopalloa. Toinen oli tippunut jo aikaisemmin. Kuinkas paljon siltä koiralta niitä hampaita vaihtuu...?

Egoa tosiaan riittää, hänen pitäisi olla joka paikassa vain ja ainostaan se ensimmäinen. Siis rapsutuksissa ja tämmöisissä. Ulos ei sentään ole ryntäilemässä ekana, siitä pitää Pepsi huolen. Tässä on tullutkin pari asiaa, jota pitäisi varmaan vähän opetella; järjellinen ulosmeno sekä hihnassa kulkeminen - koskee kaikkia neljää ja varsinkin kaikkia yhtäaikaa ;) Jalka pikku herralla nousee jo ihan korkealle, tasapainoaisti on kunnossa ja takajalatkin hallitaan. ( pyörittää päätään) Olen tainnut saadakin käsiini aikamoisen paketin!

2159645.jpg

Näppärästi se sitten oppi laatikkoon menemään ja malttoi istua siellä kuvaussession ajan! :)

Vuoden vaihdetta odotellaan mielenkiinnolla kuinka Välkky reagoi. Oonahan tosiaan haukkuu äänet, mutta kun huomaa, ettei kukaan tule, ei pauke enää haittaa ( se pitää viedä kuistille! ) Ei tietenkään nauti paukuista, mutta ei sittemmin välitäkkään. Syksyllähän jouduttiin sinne "sotaan" joten katsotaan, vaikuttiko mitenkään. Ne mieslaumahan meidät säikytti, mutta tajusiko pentu sitä ;)

Pepsin ilmoitin hätäpäissäni Pieksämäelle toko-kokeeseen loppiaiseksi... Pepsiä odottaa myös Lahden ryhmänäyttely. Katsotaan saanko sen ilmoitettua Lappeenrantaan tokoon myös...

Näillä mennään loppuvuosi. Tässä vielä koko poppoo :)

2145791.jpg