Haminan viikonloppu on jäänyt taakse. Pepsi huilasi siinä kun ohjaajansa harjoitteli helteessä arvostelua. Lauantain tuloksista oli ilo lukea Pepsin A-poppoon sakpai Sohvista & Satusta jotka kirivät Pepsin & Santun kiinni ja ovat yhtä vailla kakkosista myös ;) Sohvi vetäisi tuplanollan :)

Kummipoika oli myös havittelemassa nollia ja toiselta radalta irtosikin näpsäkkä nollavoitto :) Warma & Tiina siis yhden päässä kolmosista :) Hienosti olivat radat menneet myös kelpie Danilta& Susannalta :) hyvä hyvä!!

Onnittelut nollista ja hyvistä radoista :D Niin ja Santulle hyväksytystä arvostelusta :D

Sunnuntai ei sitten ollutkaan niin aurinkoinen, mutta oli sentään lämmin... niin lähtiessä ;) En edes pakannut pitkiä housuja, mutta sateen kestävät oli sentään mukana. No .. ne oli ajoittain hieman hiostavat.

Kisapaikalle _kannattaa_ mennä ajoissa, eikä ole yhtään tyhmää olla siellä katsomassa kun minit aloittaa.

  • Salme Mujusen rata ... vauhtia ja läheltä piti tilanteita.. Woitto & Oona HYL
  • Elina Hannikaisen rata... sujuvaa ja vauhdikasta menoa.. Woitto & Oona 10
  • Hannikaisen pohja/ Ritva herrala.. vauhtia ja hyviä käännöksiä... Woitto & Oona 5

Ei sentään samoista kohdista ;) Hyllyn ja 10 jälkeen syötiin kanahamppari ateriat - tosin eri juomilla!! Mutta siitä huolimatta kysyin hyppikselle lähtiessä,... että vitonenko se oli :) ja jep, vitonen tuli.

Salmen radalla oli muutama tiukka paikka ja viimeisempään tiukkaan kohtaan ratkaisu löytyi liian myöhään... olisi pitänyt ehkä kuitenkin pysyä ulkokaarteessa molemmat takaa haut, eikä yrittää edes toiselle työntyä sisäkurviin. Ei Oonan ratakaan nopea olisi ollut, sillä jouduin ohjaamaan pitkälti takaa..

Elinan radalla tuli puomin alastulosta virhe sekä seuraava rima. Muuten meni kivasti, joskin olisin voinut vielä kympillä kokeilla, olisiko mennyt keppien aloituksen oikein jos olisin jäänyt oikealle juoksemaan.

Hyppyradalla tuli vähän tiukka paikka okserin jälkeisessä 180 asteisessa, kun päädyin ottamaan ulkokautta, eikä Oona kääntynyt kunnolla edellistä sujuvasti, joten aikaa meni, mutta eipä yrittänytkään kepeille oikaista :) Putkeen haut olivat mainiot ja loppukin onnistui hienosti.

Kahdet treenit ja perjantaina sitten Helsinkiin. Lauantaina olisi tarjolla MM-karsintojen hyppy- ja agilityrata. :) Jep Jep.