Treeniviikko

Ilmoitin Pepsin näyttelyyn, joten näyttelykäytöstäkin voisi vähän harjoitella. Maanantaina käytiin kelpojen kanssa Mattilan kentällä. Kivasti sujuikin ja poju seisookin melko malliikkaasti :) Jostain pitäisi kehitellä sellaista tietynlaista ryhdikkyyttä vielä hommaan, ilman että koira on halkeamispisteessä ;) Pepsin kanssa myös tokoiltiin, luoksetuloa sekä vähän noutoa sekä paikallaolo.

Oonan kanssa aloiteltiin palauttaa tokon liikkeitä mieleen, kuvittelisin tämän auttavan ja tukevan myös agiliointia.  Kokeisiin ei olla kesällä menossa, mutta treenaushan on aloitettava ajoissa. Ohjatun perusasioita, seuraamista palkaten ja idarin asentoja ja paljon leikkiä :)

Tiistaina päästiin agiloimaan ja saatiin Oonan kanssa kivasti treeniä myös kontaktiesteille. Nyt ei taas mitään ongelmia kontaktin otossa, ei edes puomilla. Harjoituksissa kun se kuitenkin jää sinne, vaikkei mitään sanoisikaan. Yritän nyt kuitenkin itse olla enemmän mukana siellä kontaktilla loppupäässäkin, enkä jää hilppailee sinne taakse. Hyviä ratoja muutenkin teki.

Pepsi veti myös mallikkaasti ( itse asiassa samat harjoitukset) ja se poju on kyllä niin taipuisa, että menee loistavasti nuo välistävetojen hypyt ihan nuollen :)

Keskiviikko oli vähän huilipäivä. Oona nuoli tassuaan lenkin jälkeen, mutta ei siinä mitään näkynyt. Ihan kirkaan vaaleanpunainen takatassun ylin antura. Pepsin kanssa otettiin luoksetuloa ihan vain pihalla.

Torstaina sitten lämmittelylenkille lähtiessä vilkaisin Oonan tassua ja nyt siinä näkyi sellainen rupi. Turvotus oli laskenut, mutta en ottanut riskiä, että se avautuisi uudelleen. Mm. A on kuitenkin sellainen este, jossa tassu joutuu koetukselle, enkä muutenkaan katsonut järkeväksi lähteä. Lämmittelylenkillä Pepsi ehti pyöräistä paskassa, joten toimme sen kotia Santulle pestäväksi ja lähin sitten vanhojen kanssa kävelylle.

Pepsi pääsi pesun jälkeen agiin ja mukavasti sujui vauhdikkaampi, irtoamista vaativa ratakin, tosin vähän kontaktit kärsi tässä vauhdissa. Toistoja toistoja, löytyihän ne sieltä.

Tämä päivä menee huilaillen ja huomisaamuna lähtö 5.00 Stadi gameseihin. Vain Pepsi starttaa siellä.

Oona täyttää huomenna 7v, eli pitää sitä illalla varmaan jollain lailla juhlia kun sen kerta huomasi etukäteenkin :D :D