Toukokuiset agilitykisat ovat jälleen ohitse. Väsymys painaa vielä maanantai aamuna, mutta onneksi radat meni hyvin. Alkaa olemaan taas turnajaiskestävyyttä

Lauantain aamuagilityradalta 5, otimma kiellon kolmennelta esteeltä, kun kakkoshyppy meni pitkäksi. Sain korjattua sen hienosti ja aika olisi ilman sitä kieltoa ollut tosi hyvä. Hyvä se oli vieläkin.

Hyppyradalta myös vitonen, tokavika hyppy meni pitkäksi ja meinasi tulla kielto, joka saatiin korjattua, mutta rima tipahti. Oona siis melko lennokas ...

Sunnuntaina iltapäiväkisat ja aamu töissä.. Pepsikin pääsi kisapaikalle fiilistelemään ja pääsi harjoitus  esteillekin. Oli kovasti Santun perään..

 

Agilityrata oli ensin jälleen. Aivan mahtava rata, ei juuri mitään ylimääräistä!! Yhtään kovempaa en varmasti olisi saanut sitä suoritettua ja tulos oli ihan  0.00, tosi nolla! Puomin kontakti oli ihan super, no onhan se vähän rauhallisempi kuin ennen epävarma kontakti, mutta silti. Aika oli melko tiukka. Voittajalla -4,xx Sijoitus 3. :)

707833.jpg

Hyppyradalla sitten mokasin vähän itte, kun en käynyt teltassa rataantutusmisen jälkeen. Santtu oli pöytäkirjanpitäjän sihteerinä siellä. Lähtöviivalla sitten Oona pongasi Santun ja olisi mieluusti käynyt sen morjestamassa, mutta ei siinä enää ollut siihen aikaan. Oli radalla sitten tosi lennokas ja yksi kurvi meni tosi pitkäksi ja se vähän kostautui sitten parilla seuraavallakin esteellä, mutta työvoittona nolla :D Sijoitus 10. Tulos -0,50.

Eli ihan hyvä viikonloppu. Puomin kontakteista olen tosi tyytyväinen, toivottavasti se nyt sitten tuli jäädäkseen. Pitää vain itte muistaa toimia oikein :)