Ei lienee kovin suuri yllätys, mutta karsinnat menivät hyllylle, molemmat radat. :/ Iltapäivällä starttasimme ekalle radalle, jossa maltoin odottaa kyllä että koira tekee kaarroksen, mutta unohdin ottaa sen sitten mukaan.... joten se meni suoraan ja väärä hyppy. Silmäkulmasta näen, että koira näkyy liikaa sivusta, mutta ei ehtinyt tehdä mitään.

Illalla kymmenen aikaan oltiin toisella radalla, kivaa menoa siihen asti, kunnes puomilla jäi valssaamatta tai vetämättä ( en siis tehnyt juuri mitään) ja Oona meinasi hypätä, mutta väisti, meni välistä ja hyppäsi kaksi väärää hyppyä - mutta reippaasti ;) Se oli sitten siinä - jatkettiin turistina.

Mika ja Fai pääsivät maajoukkueeseen!!! Tulivat toisiksi, uusinnan jälkeen jäivät voitosta vain 7 osaa! Netissä on nähtävillä videoita http://www.mantysalo.net/, kiitos Tapsalle joka on kuvannut ja hoitanut clipit nettiin. ( meitä siellä ei nähdä :P)

Pepsi kasvaa, perjantain mittaus 11,6 kg 43 cm. Takajalat ovat vain kovin kovin suorat =O) mutta josko ne siitä ajastaan. Kun laittaa tuolille seisomaan - seisookin siinä jopa hyvin, kiitos Martinan pentu harjoitusten ;) näyttää ihan hyvältä. Saisiko sen näyttelyssä esittää pöydältä ( syyskuussa kun se painaa 20 kiloa, niin eihän se pöytä enää kestä ;) )