Viikonloppu tuli vietettyä Kouvolan hiekkakentällä. Lauantaina olin kannustamassa kummipoikaa, joka ei ei kannustusjoukoista välittänyt, kaksi hylkyä joista ensimmäinen oli kyllä hieno rata :D, vain keppejä pujoteltiin liian monta väliä takaisin päin! Toinen hylky tuli kieltoloista.

KOUVOLAN AGILITYKISAT, kuvaaja Marjo Vainio

1560864.jpg

Sunnuntaina sitten pääsin itse radalle, eka rata oli ihan kaameaa ohjaustakin ja hylkyhän sieltä tuli. Vaikka kuinka heräsi viideltä, kävi kävelyllä jo ennen lähtöä, niin silti jäykkä oli ohjaaja. Päivä alkoikin lämpenemään edellisen päivän tapaan. Toinen rata meni hyvin. Vain puomin alastulokontakti virhe, sujuva rata kaikin puolin. Tämän jälkeen Oona alkoi näyttää merkkejä, että voisi pysytellä vain varjossa ja ennen hyppyrataa jäikin makoilemaan vain häkin viereen pyyhkeelle. Hyppikselle kuitenkin mentiin ja sieltä tulokseksi 15, kolme rimaa alas.

Oma "kunto" ei ollut parhaimmillaan, sillä reidet vähän revähtivät siellä pieksämäellä eivätkä ehtineet palautua. Tämähän ei tietenkään sitten riittänyt, vaan vasen jalkahan oireili jo vähän sunnuntai iltana, maanantai aamun lenkillä hyvä että pystyi astumaan, jalkapohjan pitkä lihas oli ihan jumissa, sanottaisiinko näin. Tiistaina kävin vetäisemässä vielä agilityt ja sitten se huili alkoikin. Torstain treenit jätin väliin ja peruin osallistumisen (koiran kanssa) Seppo Savikon kurssille. Tiistain treenit jätin vielä myös väliin, mutta koulutus tunnin jälkeen jalka oli kohtuullisen hyvä. Keskiviikko illan olin apuna laun mätsärissä ja jalka alkoi oireilemaan, mutta olikin torstai aamuna yllättävänkin hyvä! Päädyin ilta lenkkiin, treeniin ja koulutukseen, jotta voisin mennä lääkäriin ja sanoa, mihin koskee ja kuinka paljon. Illalla jalka oli tuon rääkin jälkeen loistava, aamusta ei ihan niin, mutta melkein ok!!

Ehkä se sitä lepoakin kaipasi, mutta mutta... :) Nooh, viikonloppuna edessä kaksi kisapäivää ja ensi viikoksi helsinkiin ( saa leputtaa jalkaa kyllä) Jos nyt uskolla pääsisi ohitse siitä.

1560862.jpg

kuvaaja Anne Lind

Santtu ja Pepsi osallistuivat Savikon kurssille ja koulutuksen tärkein pointti, koira ei etene. Myös eiliset harjoitukset olivat osoitus siitä, tosi hyviä hypyn nuoluja, 180 asteella, välistä vedot yms, mutta suorilla kysyy ja kysyy. :) Pidetään mielessä ja treenataan. Viikonloppu oli vähän tuulinen :) Hampaankoloon jäi kilo hiekkaa ;)

1560902.jpg

kuvaaja Anne Lind

Samana viikonloppuna käytiin lauantaina juhlimassa Kirsin ja Sampon yhteisen elämän virallistamista. Onnittelut vielä Rouva ja Herra Kokkoselle!! :D :D