Viikonlopun saldo 950 km ja 11-12 tuntia autossa istumista...

Lauantai aamuna lähdettiin ajelemaan kohti Kajaania ja päädyttiinkin varsin mukavaan paikkaan.

1889333.jpg

Saanko esitellä perheen uuden tulokkaan: Bordetella's Van Damme alias Välkky :)

Pennut syntyivät MM-karsintojen aattona ja iskin silmäni heti tähän ensimmäiseksi tulleeseen poikaan, joka omaa pitkänhännän :) Kaikki pennut olivat valtavan söpöjä eikä ihan vielä riiviöitä ;) Ikää pennuilla 6 viikkoa. Pentuessa 2+2, yksi tyttö on mustavalkoinen, muut ovat bluemerlejä. Ryhmäkuva jäi sen verran epäselväksi, ettei se ole julkaisukelpoinen ;)

Tässä pentue 18 vrk ikäisenä, kuvaaja Anne Mielonen

1889343.jpg

Yön vietimme Kajaanissa Hotelli Kajanuksessa. Uusia kokemuksia Pepsille :) Oona nukkui sängyssä kaikki mahdolliset hetket siitä lähtien kun sai luvan tulla sänkyyn. Pepsistä paikka oli liian kuuma. Muutenkin oli vähän levoton yöllä, vaihtoi vähän väliä paikkaa. Kiltisti odottivat hotellihuoneessa, kun olimme pari tuntia syömässä illalla ja aamupalan ajankin odottivat huoneessa. Ja tietenkin saivat aamujuuston.

Sunnuntai aamuna lähdimme mahat täynnä sitten ajelemaan Joensuuhun. Pepsille kolme rataa ja Oonalle kaksi. Pepsillä oli erinomaiset sauman nousta kolmosiin, sillä hyppyrata oli ensimmäisenä. Vähän itsensä huijaamistahan sellainen on, kun kontaktit eivät pelitä kerta kaikkiaan. No.. sen näki sitten tuloksista.

Titi & Tuisku ahkeroivat kolme puhdasta rataa!!  Ensimmäisellä oli Tuiskun pitänyt vähän morjestaa tuomariakin ja kun kivaksi sen totesi, pari seuraavaa meni sitten jo alle ihanneajan :) Näiltä radoilta molemmilta irtosi kolmas sija! Huikeaa!! Mahtavat onnittelut!!! Kyllähän Tuiskun kanssa on niitä hanskoja vähän heiluteltu, kun vähän toivottomalta se ajoittain on näyttänyt. Mutta kun se harjoituksissa menee kuitenkin niin kivasti! Mutta tämä koirakko on siis yhden päässä kakkosista! Näin se tilanne vain äkkiä muuttuu :)

Ja tilanteet muuttuu välillä liiankin äkisti. Oonassa ja Pepsissä oli sitten ampiaiset ja Oonaa ehti pistää! Sillä meni takapää ihan veltoksikin jo, mutta onneksi kyytabu sitten auttoi. Oonalta jää nyt sitten Wuoksen kisat sekä omat kisat väliin... että jäätäisinkö me jo talvitauolle saman tein?!!? Mulla voisi olla jotain muuta suunnittelilla kyllä Oonan varalle tähän loppu vuoteen. Palkka nimittäin tulee jo... Viikko pitää vielä malttaa :)

Pepsin seuraava mahdollisuus nousuun on kahden viikon päästä omissa kisoissa. Joensuun saldo oli hyppäriltä vitonen, muurin palikka, tokavikalla esteellä :/ - melkein, mut ko sitä ei lasketa - ja agilityradan kontaktit loikkien ja molemmat hyllylle.  Muutoin rata kulkee, mutta kun kontaktille ei osuta..

Maanantai iltana oli seuran hallikokous - hallia aletaan rakentamaan! JEE! Keväällä on hyvä paikka, missä jauhaa kontakteja ;)