Pyry ja tuuli riepottelevat Kaakkois-Suomea

julkaistu tänään klo 06:32, päivitetty tänään klo 12:53
Lumipyry 6-tiellä

 

Kuva: YLE

 

Lumipyry ja navakka tuuli haittaavat liikennettä koko Kaakkois-Suomessa. Yöllä Kymenlaaksossa sattui useita henkilöauton ulosajoja, joissa kuitenkin vältyttiin henkilövahingoilta. Perjantaina aamupäivällä Kuutostiellä Luumäellä sattui monen auton ketjukolari. Kolaripaikka on Luumäellä Salpa-aseman kohdalla.

Valtatie kuudella Lappeenrannassa sattui perjantaiaamuna liikenneonnettomuus rekan ja henkilöauton törmätessä toisiinsa. Henkilöauton kuljettaja loukkaantui onnettomuudessa ja on kuljetettu keskussairaalaan.

Perjantaina aamupäivällä Kuutostiellä Luumäellä sattui monen auton ketjukolari. Kolaripaikka on Luumäellä Salpa-aseman kohdalla. Onnettomuusketju sai alkunsa, kun rekka törmäsi toisen rekan perään. Sumassa oli mukana myös neljä henkilöautoa, joista osa on törmännyt toisiin autoihin, osa suistunut väistötilanteessa ojaan. Onnettomuudessa loukkaantui kaksi ihmistä, pahiten perään ajaneen rekan kuski. Pelastuslaitos ohjaa tällä hetkellä liikenteen yhtä kaistaa pitkin onnettomuuspaikan ohi. Kukaan ei loukkaantunut vakavasti.

Etelä-Karjalassa on lisäksi perjantaina aikana juuttunut useita rekkoja lumikinoksiin. Ne ovat pysäyttäneet liikennettä valtateillä 6, 26 ja 13. Tilanne oli aamuseitsemältä yhä kesken tiellä 13 Savitaipaleen kohdalla välillä Huttulantien risteys - Savitaipale. Noin 3 km Lappeenrannan suuntaan on useita raskaita ajoneuvoja jumissa.

Etelä-Karjalan Poliisilta varoitellaan, että risteykset ovat erittäin liukkaita.

YLE Etelä-Karjala