Vihdoin sain otettua osaa tuohon käyttäytymiskokeeseen ja vähän huonolla häiriö harjoituksella sinne tuli lähdettyä ja pikku virheitä oli vinopino. Mutta Pepsistä siis BöH koira vihdoinkin. Nyt voi alkaa sitten oikeasti treenaamaan ;)

Paikkana oli oma tapiksen kenttä, jossa olemme ehtineet treenaillakin. Viime kesän tottiskurssi käytiin siellä ja tänä kesänäkin pariin otteeseen ollaan sinne asti ehditty.

Suoritimme numerolla 6 ja pääsimme siis ensin paikalla makuuseen. Sopi meille erittäin hyvin. Pepsi tuntuu "väsyneenä" vähän unohtavan asioita, kuten esim mitä on tekemässä. Tuomarina oli Warma Makkonen, ja hänen sanojen mukaan : makasi paikallaan kuin patsas, myös kun piti siirtyä perusasentoon :) Näinhän siinä kävi. Hienosti meni maahan, mutta istumaan nousi vasta neljännellä käskyllä sekä käsi avulla... Pikkuinen meni ihan kohmeeseen siellä maatessaan.. Lämmintä noin 11 astetta ja meidän mittakaavassa tosi pitkän ajan siellä makasi. Tai höpö höpö,... se vaan tuntuu :) .. .vai tuntuuko?? ( tästä erinomainen)

Liikkeissä sitten seuraaminen hihnassa yllätti minut, piti melko hyvin paikkansa, mutta kulmat olivat pahat. Niissä jouduin antamaan hihnasta vähän löysää. Käännökset yleisestikin löysiä. Seurasi siis kivasti. Henkilöryhmässä näkyi harjoittelemattomuus. ( hyvä?)

Irti seuraamisessa henkilöryhmässä veti sitten takapuolta maata vasen (: / ja piti vähän etäisyyttä muutenkin. Ennakoi myös istumisen.... mutta tuli sitten kutsusta, kun sentään huomasin, että koira jäi. Muutenkin joutuin näitä käskyjä vähän viljelemään. Mutta seurasi ajoittain irtikin ihan mallikkaasti ( olen joskus kuullut...) (tyydyttävä)

liikkeestä istuminen.. annoin törkeästi vähän apuja, mutta istui hienosti ja siinähän istui kun palasin :) (hyvä?)

liikkeestä maahanmenon teki itse ( en ehtinyt sanoa mitään) mutta meni reippaasti ja pysyi siellä kunnes kutsuin ja tulikin hyvää vauhtia. eteentulo kävi vain mielessä - valitsi sivulletulon, mutta menikin taakse. Sivulle käskyllä tuli ensin vähän huonosti sivuun ja päätti itte korjata kiertämällä ja vieläkin jäi vinoksi.

Mutta tottis osuus hyväksytty.

Kaupunkiosuutta jännitin vielä vähemmän kuin tottista - jota sitäkin yllättävän vähän. ei siis mennyt pilalle jännityksen takia, eikä pilalle muutenkaan ;)

City osuuden Pepsi vähän vain kummasteli asioita, eikä reagoinut mihinkään. Vähän henkilöryhmässä oli outoa kun ihmisiä oli melkein kymmenen ja me sen keskellä. Siinä keskellä kuunneltiin myös arvio ja loppu tulos. Tämä osio myös hyväksytty.

BH-koe hyväksytty :) Treenattavaa jää.. seuraaminen oli oikeasti viralliseen tottikseen sitten vähän niiku ala-arvoista, mutta ihan kivaa perus muffelta :) Ehkä enemmän olisin saanut viritellä, kun Pepsi sen kestää. Enemmän kuitenkin harjoitusta tarvitaan. Jälkikokeeseen toinen treenattava asia on esineruutu. Ensin tuonti kuntoon ja sitten vielä vierailla esineillä :) Siinähän sitä.

Ensi viikolla Pepsin tavoitteet on agilityssä ja nollan tekemisessä ;) kolmosiin pitäisi päästä :D

Nyt lenkillä :)