Kirjoittelinkin uutisen jo kerran ja sitten sivu päivittyi ja kaikki hävisi... :/

Pepsistä on kasvanut miehinen mies :)

225573.jpg

1250142475_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Kuvaaja T. Mynttinen ja kuvan oikaisija S.Kariluoto. Toprat kiittää :)

Pepsin vuoden näyttelyrundi jatkui Mikkelissä 25.07. ja tuomarina oli Bulgarialainen Anton Todorov. Tuomari oli vähintäänkin vähän erilainen kuin useimmat kohdalle sattuneet tuomarit: ei nameja, juoksutti vain kaikki yhdessä, koski koiraan vain tarkastaessaan pallit, purenta näytettiin itse ( sivutkaan ei sitä kiinnostanut). Mutta näin hän sanoi Pepsistä: (käännätetty saksasta suomeksi)

silmät ja nenä tummat, erittäin hyvä pää, hyvät rungon mittasuhteet, ylälinja normaali ja suora, oikeat kulmaukset, erittäin hyvä karva ja kehäkunto, erittäin hyvät liikkeet.

AVO ERI 2 ei sijoitusta paras uros kehässä

2 viikkoa huilia ja Mäntyharjulle 8.8. Tuomarina oli suomalainen Hilkka Salohalla, jostain syystä olin ajatellut että tämä on ryhmänäyttely ;) mutta kaikki rodut siellä oli. Ausseja oli ilmoittautunut 4, 2+2 joista veteraaninarttu ei sitten tullut paikalle. Kaikki kolme oltiin omissa luokissamme. :)

Pepsin arvostelu meni näin:

Kooltaan ja mittasuhteiltaan oikea, jäntevä uros, olla hyvä pää, purenta, silmät ja korvat. Kaula voisi olla hieman pidempi, hyvä eturinta ja rintakehä. Erinomaiset etukulmaukset, samoin takakulmaukset. Hyvä luusto, hieman litteät käpälät. Hyvä karvapeite ja väri. Liikkuu hieman kinnerahtaasti takaa, muuten hyvin etenkin sivusta rodunomaisen liikkein.

AVO ERI1 PU1 SERT JA VSP :) :) :) :) :)

ROP - narttu oli Välkyn silmäterä Lara; Bywater Obsidian. Rapsutuksia Laralle ja onnittelut Margareettalle :)