No se helmikuu sitten hujahti, lyhythän se oli muutenkin :)

Saldo oli Viron reissu ja kahdet menetetyt kengät (a'la Pepsi). Kuten Sari kirjoitta aussie palstalla: kannattaa myös muistaa että sitä saa mitä tilaa jos jättää jotain arvokasta syötäväksi.

Katsoin eilen töihin lähtiessä, että okei kengät on tuossa, ja voihan Pepsi niitä vähän maistella, mutta... jätin ne silti siihen. Ehkä mä en sitten tykännytkään niistä kengistä, (jotka on olleet mun jalassa lenkillä varmaan 2 kuukautta.. aika siis vaihtaa ;)

Kisaraportteja alkaa tulemaan taas :) Tulossa agikisa / viikonloppu: Porvoo, Kotka, Lappeenranta, Kouvola ja 2 viikon päästä olisi tokokoekin. Että näillä mennään :)

Sen verran on vielä lisättävä, että toko treenitkin ovat tuottaneet jotain tulosta. Liikkeet on mukavalla mallilla, tosin ei mitään 100% varmuutta, mutta tiedä tuleeko Oonan kanssa sitä koskaan ( no tulee :) ihan varmasti tällä mallilla) Onhan siellä paljon pieniä kauneusvirheitä ja muutamia kaksoiskäskytyksiä, mutta illalla tehdyt treenit käskytyksen kanssa näyttivät ihan lupaavilta. Nolla kelissä vedettiin ulkona ja innostusta riitti. Näillä näkymin ihan iloisin mielin lähtee kokeeseen 2 viikon kuluttua. Kaikkihan on mahdollista, suuntaan kuin toiseen ;)

Innostus tulee näköjään siitä, että harjoittelee ahkerasti, näköjään molempiin :D