Kolmen radan kisat Kotkassa, olisi ehkä kaksikin rataa riittänyt.  Ainakin näillä keleillä ja tällä harjoitusmäärällä. Ei ne huonosti menneet, mutta viimeiselle radalle piti ittesä ihan oikeasti herätellä. No parin viikon päästä toinen "ääripään" kisa, vain yhden radan takia Elimäelle ja hereillä on oltava heti ;)

Kaikki oli agilityratoja. Ensimmäisellä Lahikaisen Marja oli pistänyt välistä vetoa ihan runsaalla kädellä, ansaesteitäkin oli jokunen ;) mutta tästä selvittiin "vain" puomin alastulo virheellä. Puhtaalla radalla oltaisiin oltu kai neljänsiä, nyt oltiin 11. Näppärästi kulki.

Tokarata oli myös Lahikaisen käsialaa, vähän jouhevampi meidän malliin mutta tulihan sinne A:n alastulokontakti virhe ennen kuin hylky tuli hypyltä... ja puomin alastulokin taisi jäädä vähän sivuun. No minä olin kuitenkin tähänkin rataan tyytyväinen, kyllähän se kulkee. Ja erikoisuutena pysyi lähdössä erittäin hyvin, otin kahden hypyn takaa! ( muistin kehua :D)

Vipolle radalle vaihtui tuomari, Siimes, ja esteitä oli huomattavasti vähemmän radan alkuosassa kuin Lahikaisella. Näytti erittäin tilavalta :) Oonalle vitonen, yksi rima. Tähän rataan olin super tyytyväinen, vaikkei ohjaus, esim puomille ollut sujuvin, tai oli vähän pitkiä kaaroksia (tai itseäni hirvitti kun katsoin nauhalta) <- olihan tilanne hallussa, mutta eihän sitä tiedä miltä se näyttää ;)

Harjoittelemattomuus alkaa kuitenkin näkyä.... se on tuo puomin alastulo, mikä ensin kärsii, sitten A. Tosin A oli maxi, ja ollaan treenattu vain mini-A.ta nyt talvi.

Ensi viikko keskityttään tokoon ja sitten lauantaina Kotkassa tokoillen ja "palkkioksi" sunnuntaina päivä maneesissa ja pari rataa agia :D