Viikolla en päässyt ihan niin hyvin treenaamaan kuin olisin toivonut, mutta muutaman kerran kuitenkin.

Maanantai pidettiin agilitykisojen jälkeen ihan lepopäivä, sillä päivä oli ollut pitkä Kotkassa. Tiistaina yritin kovasti koulun pihalle, mutta liekkö jotain vanheimpain iltaa siellä ollut ja päädyin ottamaan häiriössä seuraamista :) ja sitten pihalle hyppynoutoa metallilla ja otettiinpa pari kertaa tunnarikin.

Keskiviikkona päästiin ihan häiriötreeneihin Tiinan ja Kaisan kanssa ja meluahan oli sitten riittämiin Myllymäessä. Seuraamista, ruutua, ohjattua, kaukot, istuminen + paikallamakuu piilossa yksin ja ryhmässä.

Torstai jäi lepopäiväksi, mutta vielä eilen aamupäivällä käytiin mattilan kentällä, kun jää on jo sulanut sieltä ottamassa ruutua, idaria, luoksetulo, ja merkille menoa. En ottanut ohjattua, kun se merkille meno on jotenkin tökkinyt, että jos edes toisesta saisi sitten kunnon pisteet.

Tänään päivällä käytiin kävelyllä ja Oona oli tosi hyvällä tuulella. Koekin meni erittäin hyvin :)

Koe alkoi melkein puoli tuntia etuajassa ja mekin tultiin juuri suoraan taas paikallaoloon ;) en ehtinyt Oonalle antaa yhtään namia ennen kehään menoa, kun en viittinyt tuomarin edessä kaivella taskuja!

Paikalla istuminen 10  :D :D
Paikalla makuu 10 :D :D

Seuraaminen 8,5 loppusuoralla piti tarkastaa yksi kikkare tai jotain.... kontakti myös tipahteli liikkeelle lähdettäessä ja ajoittain. Hyvää seuraamista kuitenkin
Idari 10

tää meni kyllä melko sähläämiseksi, sillä en saanut käskyn anto paikkaa liikkeenohjaajalta mutta oona pysähtyi seisomaan. Jatkoin kierroksen, otin mukaan ja käskin seuraavalla sivulla istumaan ja sitten loppuun. Ennakoi vähän jättöjä.

Luoksetulo 7 : kaksi käskyä maahan ja kaksi seisomiseen - jäi taas hiipimään
Ruutu 10  neliön maassa olevan merkin kautta  - kummallisia variaatioita :D


Ohjattunouto 0 ( Keskusta jyrää, äänestäkää!) ei sitten millään ottanut oikeata,..
Metallinouto 10
Tunnistusnouto 10
Kaukkarit 10 seiso-istu-maahan-seiso-istu-maahan

273,5 pistettä

Hyvä startti. Seuraava kuukauden päästä :D Pitää kyllä saada hyvää treeniä alle. Tuomarina Marita Packalen