Tänä aamuna räystäästä tippui vettä ( ja kyllä sitä vesiräntää tuli välillä reilustikin) ja talitintit lauloi TITITYY- TITITYY! Ihan kuin olisi kevät jo pitkällä ja lumet sulaa.. no niinhän ne tekee. Loppuviikoksi on kuitenkin pakkasta luvassa. Se tarkoittaa sitten myös jäätä ja liukasta.. Pikkupakkanen ei kyllä haittaa talvea, mutta.. olisi nyt saman tien tehnyt meille maaliskuuksi kesän :P

Viikonloppu vietettiin agilityn parissa, pääsin koulutusohjaajakurssille kuunteluoppilaaksi. Oli tosi mukavaa ja motivoivaa. Onneksi ei hirmuisesti tullut uusia asioita, sehän olisi tarkoittanut että viimeiset kolme vuotta on koulutettu mitä sattuu :D Piristys ruiskeen sieltä sai - ja ryhmäläiset saavat tuntea tämän nahoissaan :D Kolme ryhmästäni olikin kurssilla myös koekoirakkona, joten saivat itsekin ehkä sysäyksen eteenpäin.

Viikonlopun tokokoe lähestyy, Oonaan olen tosi tyytyväinen, vaikka ei se mikään 100% varma olekaan, kelpie Warma on sitä varten ;) mutta kun ei liiemmin tarvitse sotkea, niin uskoisin, että "tehtävät" pysyy koirallakin ojennuksessa ja innokkaasti on jaksanut harjoituksissa tehdä.

Nyt, kun viime kisasta/kokeesta on jo 2 kk alkaa tuntua, että pelkkä harjoitteleminenkaan ei ole mistään kotoisin. Kurssi toi lisää motivaatiota omaankin harjoitteluun/tekemiseen, mutta kyllä tämä koirakko, ohjaaja ainakin tarvitsee sitä kisatunnelmaa ajoittain. Ja onhan se koirallekin erilainen; teet suorituksen ja saat siitä palkan, ei höylätä tai toistella päivän selviä asioita :P

Olihan se viime vuonnakin kisatauko 04.12. - 16.02. <- tarttoossa aloitettiin 17.02. .. miten se ei tuntunut niin pitkältä.. vai tuntuiko? :D No nyt sitä taukoa tulee vielä pari viikkoa lisää, sillä ne omat kisat on maaliskuussa ekat.