Tulipa sunnuntai päivä vietettyä Kotkassa ;) Aamulla lähtö seitsemältä ja illalla kotiin kahdeksan aikoihin. Pakkastakin oli lähtiessä 15, mutta onneksi jo keväinen aurinko lämmitteli ilman päivästä kahdeksan korville.
Kävin harjoittelemassa ratasuorituksia vähän pienemmällä koiralla, eli kisasin Medi I:ssä Mimmun Aatun kanssa. Meno oli aika mainiota ja tietenkin unohdin välillä ettei Aatu niin kovaa tule. Aatusta löytyi kyllä uusikin kirmausvaihde, joka ei auttanut meitä siellä radalla :P mutta ei vahinkoakaan tullut kuin ajan muodossa. Kielto hypyltä ja virhe kepeiltä ja yliaikaa jotain 12 sekunttia. Tämä siis hyppyradalta.

Jehu ja Santtu vetäsivät vauhdikkaan ja sujuvan radan, mutta valitettavasti yksi rima tuli alas. Vaikka sillä hyppyradan nollalla ei olisi mitään tehnytkään, niin olisihan se ollut kiva´ =D

Agilityradalta Aatun kanssa saatiin hylky, kaiken kaikkiaan 4 kieltoa. Ensimmäinen kielto tuli hypyltä, kun valssasin edessä, eikä Aatu tälläiseen ollut tottunut. Sitten muutama este hyvin, kunnest tuli piiiitkä putki, missä monet koirat viipyivät kauan, niin Aatukin ja silti tuli vielä takaisin. Uudelleen vienti vei Aatun putken ohitse. Ja yksi kielto vielä kepeiltä :/ Mutta hienosti meni kummallakin radalla renkaan, teki kaikki kontaktit ja kaikki kontaktiesteet ;) A, puomi ja keinu. Agilityrata oli paremman näköistä menoakin kuin hyppyrata.

Aatun kanssa tosiaankaan ollaan pari kertaa treeneissä harjoiteltu ja käytiinhän me wuoksen ev-kisoissa tekemässä kymppi ja hylky ;) Mutta lykkyä Mimmulle tulevan sunnuntain kisaan Aatun kanssa omalla kotiareenalla :) Aatun nenäkin painui pariin otteeseen maahan, mutta kyllä se sieltä nousikin.

Jehulle tältä radalta kymppi, pituuspalikoita nurin ja se puomin kontakti :P Vauhti oli kyllä kohdallaan.

Illan päätteeksi Woitto ja Tiina tekivät nollan, jolla irtosi luokkavoitto ja SM-NOLLAT ON NYT WOITOLLA KASASSA!!! ONNEA!

Oonan kanssa upottiin välistä vetoon 3-4 esteen välillä, puomin kontakti kyseenalainen ja kepeille meno epäonnistui jälleen. Avoimelta puolelta tulo. Nauhalta kellotettuna aika kuitenkin 47,40 ihanneajan ollessa 47, eli kovaa mentiin. (siksikö virheetkin??)

Oona jää nyt tauolle, 03.03. on kohdun poisto ja katsellaan miten sitä palataan kisa-areenoille takaisin. Taitaa jäädä huhtikuun puolelle. Jehu kisaa Lappeenrannassa 06.03. ja seuraavalla viikolla Elimäellä.

Aurinko on tehnyt päivistä keväisiä ja valoisia, on se kivaa, että tuli näinkin oikea talvi vielä kaikkine pakkasineen. Kyllä tätä pakkasta voi vähän "kärsiä" jos palkaksi saa näin kauniita päiviä.