Vuoden takainen lahjakortti piti käyttää hyväkseen ja yrittää edes uutta :)  Tällä kertaa ei kuitenkaan palkintosijoille meitä kutsuttu.

Aamupäivän hyppyrata skipattiin jo ilmoittautuessa, vaikka meidät sieltä listalta löytyikin. B-kisan tuomari vaihtui maxien kohdalla ja Jämsä vähän muokkasi Räsäsen rataa ja sitten mentiin.

Rata oli kyllä melko ... rumaa jälkeä ;) , kolmoshypyllä jo on taisto kummalta puolelta se mennään, sama tilanne tulee ennen 9 hyppyä, kun oli ylimääräinen tyrkyllä ja sitten en enää riskeerannut, vaan ohjasin Oonan putkeen A:n alle A:n edestä, eli estäen sinne menon ja kirmasin A:n oikeaa puolta ohjaamaan putkesta putkeen ja sieltähän sitten tulee pikkuinen törmäys ja kosketusvirhe. A:n kontaktit on vähän hilkulla, niissä ei ainakaan aikaa mene, mutta on vähän epävarmat. Puomi on nyt hyvä, kun itte vaan muistan ;) Toivotaan että tämä muutos on pysyvä eikä vaan vaihe ( varsinkaan jos katkee ennen SM-kisoja :D)

C-kisa on Jämsän omaa käsialaa ja myös agilityrata. Radan haasteellisuus oli ehkäpä vauhti ja esteille vienti kulmat. Oona karkasi lähdössä, mutta päästiin rataan vielä kiinni. A.n alastulo jälleen melko tuuria, radalta nolla ja aikakin jäi -5 puolelle. Jee Jee! Sijoitus oli 8.

Mukava yllätys kisapaikalla oli lähtölistojen luku, josta bongasimme Mikan ja Fain :) Oli kiva nähdä Kirsiä ja Mikaa ja uusia pentuja :) No parin viikon päästähän sitä taas nähdään :D