Noh.. eipä siitä mitään tullut. En taida olla valmis tuollaisiin koitoksiin, omat rutiinit ja yms menee kaikki ihan sekaisin tuollaisissa paikoissa. Sitä on tottunut pysymään ulkona ja maneeseissa :D

Paikalla istuiminen: hienosti istui 9 pistettä. Oli vähän levoton. MUTTA ISTUI :D

Paikalla makuu: vähän hitaasti lähti menemään maahan, mutta meni ekalla, istumaan nousu ok. Levoton 8 pistettä.

Paikallaolon aikana oli jonkin verran vielä hälinää siellä. Muutama porukasta ei osallistunut kokeeseen ollenkaan, vaikka olivat paikalla. Lattia oli sellaista muovipintaista liukasta pohjaa, jossa oli sitten muutama maton raita siellä täällä. (Idari meni matolla 3/4, luoksetulo matolla, merkille ja 3/4 ruutuun menosta matolla ja ruudun keskikohta matolla...) Vauhdikkaat koirat tosiaan suti, myös matolla.

Oonahan ei ole sellainen menijä, joten asia ei huolestettanut. Eikä vauhti tosiaan ollut ongelma, mutta kontaktin puute oli. Seuraaminen oli ihan hirveää, eikä edes ollut sitä 0. Idarissa taas ei pysähtynyt seisomaan, roikkui helmassa, siis näykki, vasta kun kolmannella ja kulman jälkeen. Istuimisen seisoi, maahanmenon istui, eikä lähtenyt siitä enää mukaankaan. 0. Luoksetulo, lähti sentään tulemaan, seisomisen hiipi melkein maahan-anto käskyyn asti (olisi pitänyt antaa toinen käsky) ja jäi sen seisomaan, toisella istui! Ruutu onnistu sikäli, että lähti merkille ja seisoi siinä! mutta luoksetulon seiso merkki oli houkuttelevampi kuin itse ruutu.

Olipa kamalaa! Noh, pysytään ulkokentillä ja jos sekään ei auta, pitää varmaan pysyä vain maneeseissa ja omassa parkkihallissa ;)

Asiaan ei auttanut sekään, että olin vajaa kuntoinen eikä se että, viikon treenit jäi jälleen vähiin. Oona kaipaa sitä treeniä kisaviikollakin, pitää vain muistaa, että minkälaista :D Että tälläistä..