Alkaa "vuosi" olla pulkassa, kun piirinmestaruudetkin ratkottiin eilen. Kisakausi ei ole lopuillaan vielä, omat kisat ovat loppuviikosta ja tekemistä riittää.

Yksilöissä meni vähän kehnosti, mutta saatiin sentään tulos, sekin on jotain kehitystä... Tuloksella 20 löydyttiin sijalta 7. Osallistujia 33.

Kirsi & Onni onnistuivat oikeassa paikassa ylkkä 10 ja 0 (jolla kolmas!) yhteistuloksissa viidensiä! Hienoa!! Onnea nollasta :D

Tiina ja Woitto olivat piirinmestaruusmitskun kupeessa kiinni agiradan vitosella ja hyvän otteen saivat ennen kuin kolmanneksi vikalla esteellä kutsui jo vika este. Jos edes tuuri joskus, niin nyt olisi ollut sille ihan kelpo paikka.

"Lohdutuspalkinnoksi" joukkueradalta hopeaa, että edes jotain. Imatran Kennelkerhon likat veivät mein pokaalin ;) törkeää. Jos Oonan kymppi olisi ollut nolla... olisi ollut mahkuja ;) Joukkueessa Warma, Oona, Riva, Woitto. Olisi voinut mennä huonomminkin, ihan totta.

Lauantaina Santtu & Pepsi kävivät kouvolassa 15 ja 10. Sunnuntaina Santtu Purinalla, kolleegio hyväksytysti läpi. * taputitaputi *

Piirinmestaruuskultaa voi saada milloin vain, mutta agility tuomariksi tullaan vain kerran. (heh heh) .... mutta nyt touhuun, ettei ala ahdistamaan :)