ja menestystä tälle kisavuodelle, antoisia ja hauskoja hetkiä treenien parissa

Vuoden 2007 suunnitelmat ja tavoitteet on vähän vielä kesken eräiset, mutta jotain tavoitteita on saatu jo kirjattua ylös.

Oonalla alkuvuoden painotus on tokossa ja sen harjoittelussa ja niitä EVL-liikkeitä opetellaan, kerrataan ja hiotaan. Maaliskuussa sitten ensimmäiseen koitokseen, näillä näkymin.  TVA on siis tavoitteena, kolmatta vuotta peräjälkeen ;) Piirinmestaruuskisoissa pitäisi olla jo liikkeet hallussa ja joukkueelle hyvä tulos sekä yksilöissä kolmen parhaan joukkoon.

Agility puolella kevät puoli tässä harjoitellaan kerran viikossa ja kesäkuussa on sitten SM-kisat Ylöjärvellä, joukkueeseen pääseminen ja radoilta sitten nollat tietenkin :) Agilityssä kuitenkin päätavoitteet on siellä piirinmestaruuksissa, joukkuekullan puolustaminen sekä yksilöissä kolmen parhaan joukkoon. Agilityvalion arvo on myös siellä tavoitelistalla ;) ja suklaata ei syödä ennen kuin se toteutuu :)

Sitten on vielä kourallinen pienempiä tavoitteita, jotka antavat iloa ja jaksamista vuoden ajaksi.

Pepsin kanssa BH on tavoitteena ja aloittaa sitten oikeasti tokon&tottiksen treenaaminen. Kesällähän Pepsi aloittaa agilityn Santun kanssa ja kesällä pitäisi varmaan ehtiä käymään jälkiä tekemässä sekä esineruutua opetella. Jahka saadaan nouto keksittyä :D