JEHULLE TOINEN NOLLA!  Ensimmäinen rata meni nappiin, joskaan Jehun vauhti ei ollut parhainta koleassa lauantai aamussa. Viikon takaiset treeniryhmän illanvieton opit eivät olleet menneet hukkaan, jotain sinne jäikin, vaikka paljon tuli takaisinkin.... Myös Pertille ja Röllille tuli ekalta radalta heti nolla ja voitto ja kolmosluokka odotti tätä pariakin illan suussa..

Seuraavalta radalta 15 ja yliaikaa melkein saman verran

Mikkelin kirous ei hellittänyt Oonan kohdalla... Vaikka luulin sitä vain maneesin ongelmaksi, mutta Mikkelin hylkyputki sai jatkoa.

Ensimmäisellä radalla Oona jää haukkumaan kun lähden kahden esteen taakse, mutta pysyy lähdössä. Kielto jo neloshypyltä, sillä Saviojan putkessa vietetään aikaa pidempään kuin ohjaaja aina tajuaa ja olin liian pitkällä jo hypyllä, mutta en kuitenkaan tarpeeksi pitkällä ohitsekaan. Puomin ja A.n kontaktivirhettä ei ole lapussa, mutta en minä niitä nähnyt. Jos kerran on opettanut pysähtymään, niin kyllä pitäisi ohjaajan nähdä, että koira edes tulee kontaktille asti. A:n jälkeen hypyllä minä myöhässä ja Oona hyppää seuraavan väärältä puolen ja kiepsautan Oonan siitä vaan jatkamaan matkaa.

Toisella radalla puomi vaihtui putkeen joka vähän hankaloitti sijoittumista enemmän, mutta en ehtinyt sinne astikaan kun hylky tuli. Hyvä välistä veto, mutta esteen peitto ja koira väärällä esteellä... Oona irtoaa yhdelle hypylle niin loistavasti, että se menee kahden putken välistäkin eikä mene edes A:lle takaisin ruotuun tullessaan. Loppurata ihan kohtalaisesti ja hieno pysähtyminen A:n kontaktille.