Jos on rankkaa olla viikonloppu reissussa, niin rankaksi se käy kyllä pitää vapaanakin ;)

Santtu oli tekemässä Kirkkonummella viimeistä tuomarinharjoittelua, joten minulla oli vapaat kädet koko viikonlopun suhteen.

Lauantaina kävin vähän shoppailemassa ja vähän enemmän juttelemassa kaupoissa koirajuttuja (?!) Sitten kotiin nurmikon leikkuuseen ja illaksi toko/tottistelemaan Tiinan &kelpojen kanssa. Oonan kanssa otettiin tokoa ja Pepsin kanssa PK-esteitä ja paikallaoloa. Sitten kotiin ja nappasin Jehun mukaan ja lähdettiin lenkille. Arwo sai jäädä meille siksi aikaa, kun ulkoiltiin.

Illalla tuli surffattua netissä yli puolen yön, joten unikin maistui jopa puoli yhteentoista! Tämä on aika harvinaista miulle, mutta näyttää sitä tapahtuvan nyt jo useammin. Samoin kuin vastailen yllättävän hyvin myös puhelimeen ;) Jälkimmäinen varmaan loppuu taas omien kisojen jälkeen ;)

Puolen päivän jälkeen kävin Oonan kanssa tokoilemassa ja sitten käytiin lenkillä. Kolmen aikaan oltiin jo menossa jäljestämään ja esineruutua harjoittelemaan Pepsin kanssa. Seuraksi lähti Tiina&Warma+Arwo ja Kirsi&Mutka :) Mukava sunnuntai alkuilta metsässä hyvässä seurassa, ja jäljestyskin onnistui alun jälkeen. Jäljestys alkoi jo esineruudussa, eli yhtään esinettä Pepsi ei tuonut. Kolmen sijainnin kyllä sain selville...

Kotiin tultua piti vielä siivota... ja siivosinkin. Mutta kyllä uni maittaa  :D