Jos on pimeää ja "masentavaa" aikaa, niin aikakin näyttää nyt menevän sellaista kyytiä, ettei masennus ehdi tarttua ;)

Viime sunnuntain lemmikkimessut olivat melkoin hulabaloo paikkana, mutta agilityradalla oli oma rauhansa. Onneksi vaadittava kehä on iso ;) Tulostasolla ei pääse kiljahtelemaan, mutta tulipa pari tulosta sentään.

Ekaradalla puomin alastulosta vitonen. Jotenkin ei lienee uskottavaa syyttää mattopohjaa, tosin eihän Oona siellä liukastellut muutenkaan. Tosi hyvä rata suhteessa omaan ohjaukseen :D

Toisella radalla sitten jostain syystä alitajunta teki keppien aloituksesta vaikean, vaikken siinä mitään suurta ongelmaa nähnytkään. Tai ehkä juuri siksi. Ekan kiellon jälkeen, tietty toinen aloitus menee pieleen myös. Jostain syystä myös muurilta tuli palikka alas, mutta loppurata meni hienosti ja vauhdikkaasti ja ehdittiin lähes aikaankin kielto sähläyksistä huolimatta! 0,97 ylkkää.

Välkky oli hienosti reissulla mukana, käveli kuin isompikin koira lenkillä. Sisälle en vienyt, vaikka lemmikit sinne olisi saanut viedä myös. Kyllä se ehtii :) Kuva Välkystä viikon takaa , meinaa metsässä auringolla hävitä maastoon ;)

2039286.jpg

Tämä viikko ollaankin sitten ahkerasti tokoiltu, maanantaina, keskiviikkona ja eilenkin käytiin huhtarissa. Eilen oli ihan privatreenit. Käytin samalla Välkyn siellä lenkillä.

Harjoittelemme Välkyn kanssa perusasioita. Yöt on alkaneet sujua huomattavasti paremmin, vieläkin yöllä käydään ulkona 1-2 kertaa, mutta sitten käydään myös nukkumaan. Paitsi tänä aamuna, puoli seitsemän ja ruuan jälkeen oli pakko päästä jo vähän touhuamaan ja jäinkin nukkumaan sohvalle. Painoa oli eilisessä punnituksessa 11,5 kg. Maltilla kasvaa, noin kilon viikossa.

Oonan kanssa ollaan tsempattu ja tokoiltu huomista ja ensi viikon lauantain toko koetta varten. Pepsi on nyt välillä joutunut jäämään kotiinkin tokoharjoituksista, kun en ole jaksanut kaikkiin keskittyä. Pepsin aika tulee vielä. :) Toivottavasti pian *rolling*

Tässä vielä toinen kuva viime viikolta, jossa Välkky poseraa.

Ainoa kuva 50 otoksesta, ja tämäkin kaukaa. 

2039285.jpg

Yritin ottaa ryhmäkuvaa, laihoin tuloksin....

2045655.jpg

Lisäsin myös kuvan edelliseen tekstiin "Välkystä tuli iso"