2070042.jpg

Paljon uusia asioita nähty taas Välkyn kanssa, vaikka minusta ne ei kovin ihmeellisestä tunnu, pennusta kyllä. Käytiin sunnuntaina agissa ottamassa putkea ja puomin palaa. Putki oli jo tuttu juttu, mutta puomin palalla ekaa kertaa. Hyvin keskittyi duuniin, vaikka viereisellä kentällä oli porukkaa. Luulen, ettei se vielä näe niin pitkälle ;) Teki myös reippaat alustan kosketukset lämmittelynä. Yhdistäminen puomiin ei tietenkään sujunut ihan yhtä hyvin.

Sitten käytiin jäähdyttelemässä 45 lenkillä metsässä kavereitten kanssa. Tiinan kelpot Woitto, Warma ja Arwo sekä Päivin vesikoirat Romi ja Luca. Oona oli myös lämmittelemässä omaa sessiota varten.

Tunnin odottelu autossa ja kotona häkkipäikkärit (isot lenkillä) tuottivat vielä päikkäriä lisää isojen kanssa.

Illalla käytiin sitten eka kertaa toriparkissa penturyhmässä. Siellä käytiin katsomassa ohjaaja tätiä ja sitten tehtiin vähän ohitusharjoituksia. Pujottelun aikana opeteltiin pyyhi suu temppua, jossa minä olin kehuissa aina myöhässä ja Välkky tuumi, että tämä nami nenän päässä on vain lisähäiriö tillityksen opettelussa :D

Itse iso harjoitus oli odottelu, että päästiin sisälle, kun menemme nyt ryhmänä parkkihalliin. Jättäydyin vielä perä päähän että pääsin hallitsemaan tilannetta. Uutena paikkana siis parkkihalli ja sen äänet. Harjotus tehtiin alemmalla tasolla. Paikkaan ei Välkky reagoinut. Leikkikin kivasti jo siellä. Ja sitten yhes koos pois sieltä.

Tiinan ja Arwon kanssa käytiin vielä citykävelyllä. Minä olin lenkillä nuuskun kanssa :) Tuolla pojalla nenän käyttö on ihan super. Tietäisi vielä mitä se haistelee ;)

Tällä toiminnalla sain pennun nukkumaan puoli viiteen asti aamulla!!!

Loma on muutenkin mennyt kivasti, sillä kun Santtu on aamulla lähtenyt on laittanut makkarin oven kiinni. Tänä aamuna heräsin 10.15 :D Pientä touhua kyllä kuului, luun syömistä yms, mutta ei suurempaa rallausta. Se alkoi vasta kun heräsin ja sitä jatkuu