PK on vaihdettu tokoon ja liikkeitä "helpotettu" :)

Tuomarina Anne Nokelainen ja paikka parkkihalli.

9,5 paikkamakuu, meni ensimmäisellä - hitaasti - maahan ja nousi kohtuu reippaasti ylös myös ekalla. oli vähän vaihtanut asentoa. lonkalle vaihtaa noin 30 sekunnissa (paikkamakuuta videolta on aikas tylsä katsoa, kun kaikki menee nappiin :) mutta parempi niin!)

8 seuraaminen. Alku lähti tosi makeesti ja hyvässä kontaktissa, vasen käännös ja pysähdys, sama jatkui. Oikealle käännös ja väljyys back. Täyskäännöksissä ja juoksussa pitää sen. Mutta pääsimme jo vähän pidemmälle ;)

9 liikkeestä maahanmeno: väljä seuraaminen ja nopeampiakin on maahanmenoja on nähty..

8 luoksetulo no joo se vauhti, mutta oli molemmissa sama. pysähtyminen.. no pysähtyyhän se tuosta, mutta ei niin terävästi kuin nopeasta vauhdista. ja tulee sivulle

8 liikkeestä seisominen: melkein kymppi, mutta ennakoi sitten istumaan käymisen.

6 noutaminen: malttaa odottaa, korvat osuu käteen kun katsoo minuu, hakee, tulee poikittain ja laittaa kapulan mun jalkojen eteen, olkaa hyvä rouva. Otan kapulan ja liike päättyy siihen. (on kyllä 90 kulmassa niin eteentuloon kuin perusasentoonkin)

0 kaukot: 3 istumaan - ei nouse, toisella kierroksella jopa nousee. onnistuminen lähenee kuin läheneekin. Tosin illalla kotona ei tapahtunut taas yhtään mitään!

9 estehyppy: hyppää ekalla hienosti, ohjaaja sanoo oota, koira istuu. liikkeenohjaaja sanoo käsky ja ohjaaja on pamppaamassa koiran luo, LO huomauttaa ja ohjaaja palaa takasin, koira naureskelee partaansa ja tulee sivulle kun kutsutaan, hienosti hypyn kautta. EVER ei ole istunut noin keskelle hyppyä!

8 kokonaisvaikutus

yhteensä 140,5 pistettä, kolmas sija :P

Liukas lattia ei oikein suosi liikettä ( jos sitä olisi) ja kaukoista olisi saatava pisteitä. Mutta oli tosi kivaa ja kiitos Hannalle kuvaamisesta, kyllä siitä jotain oppii. Pitää miettiä täälläkin sitä kehua kehässä ;)