2005 Tokoilut on sitten tokoiltu, eikä TVA:sta tietoakaan :P Vuoden viimeinen tokokoe sai kyllä miettimään, että pitäisikö sittenkin vielä kysyä mahtuuko Kotkaan tokoon, mutta tsot tsot sormet pois luurilta - on mieluumpi harjoitella tulevia kisoja varten kun on hyvät muistot takana. Ei tarvinnut yöunia menettää ja miettiä mitä olisi pitänyt tehdä.

Oona teki loistavasti. Paikallamakuusta voittajaluokan ensimmäinen 10 !!! No koirakoita oli paljon ja me viimeisenä, joten on siinä tuomarille normaalia enemmän katsottavaakin, mutta so what, Oona teki siitä huolimatta ensimmäisellä maahanmeno, makasi upeasti niin kuin aina, ja kyllä: nousi ensimmäisellä (puolitankoon ;) )

Kaikki muutkin liikkeet meni hyvin. Ruudusta vaan jäi kyynerpäistä etujalat ulos, meni maahan sinne MAA-- käskyllä - oliko pakko just nyt - ja kaukokäskyissä yksi väärä asento, mutta etenemistä kyllä liikaa. Kaukokäskyissä on edetty... vähän liikaakin ;)

Tälle vuodelle ei olekaan sitten enää tiedossa kun Kotkan agilitykisat ja epäviralliset, molemmat maneesissa. Ilmoittauduimme myös maneesille koulutukseen, ja ajattelin hyödyntää tilannetta ja ottaa myös tokon irtoavat liikkeet siellä ja sitten mietitään mitä sille hevosen kakan syömiselle oikein tehdään. Meinaan, että saanko asian ratkaistua, että ilmoittaudummeko johonkin maneesi kokeisiin vai odottelemmeko kevään ulkokokeita.