706383.jpg

Lauantaina oltiinkin Rehulassa, Taipalsaarella agility näytöksessä! Kun Santtu esitteli yleisölle lajia, ohjasin sitten kaikki meidän koirat :P aurinko paistoi ja kyllä lämmin tuli!

Ekana meni Jehu, jolta tuli ainakin yksi rima ( medi korkeudessa) ja puomin kohdalla suureksi häiriöksi tuli jäätelöauto. Sitä piti sitten sieltä yläosasta katsoa :D Tässä yhteydessä ei ole enää urheilusta eikä kisailusta kyse, vaan mielen piristämisestä ja jäätelö olisi piristänyt enemmän hellepäivänä kuin palkaksi saatu nakki.

Seuraavaksi menin Pepsin kanssa, mikä olikin jännää.. Pepsi ei ollut mennyt puomi juuri irti, mutta kun nakit oli sallittuja tässä esityksessä palkkasin ennen puomia ja sain näin ollen hallitun viennin ja läpikuljetuksen. Kepit meni myös vähän tahmaten, rengas vaati tarkkuutta ja sitten sitä ei riittänyt kahdelle viimeiselle hypylle ;) mutta löytyihin nekin sitten... Hauska tyyppi toi Pepsi, kyllä se agista tykkää :D

Oonan kanssa sellaista perusjuttua parilla rima pudotuksella.....

Sunnuntaina käytiin sitten Oonan kanssa Varkaudessa, kotiin tuomisina hylky ja nolla, jolla oltiin kuudensia. Molemmat radat olivat kyllä hyviä, lukuunottamatta ekan radan alkua, ennen hylkyä ( kuinka yllättävää)

Karsintoihin tämä pari ei lähde ja vaan jää kotiin juhlimaan tulevaa 10 - vuotis hääpäivää :D

Illalla Pepsi väläytteli osaamistaan treeneissä, parit kepit näytti ihan oikealta ja toisilla onnistui sisäänmenokin, Santun avustuksella ;) mutta yhteistyötähän tämä on! Putkiaivohan se on, eikä siitä näytä olevan haittaa.

706384.jpg

Kuvat on Rehulasta, näytöksen & kahvin jälkeen, kun Santtu sitten otti tuntumaa koiraan ja nurmikenttään :D